Krnjevalski referendum

Dragi svi!

Danas se na ulicama grada Splita moglo naići na performans krnjevalskog Referendum tim-a koji je sprovodio referendum na pitanje : “Jeste li za to da se u Ustav Republike Hrvatske unese odredba po kojoj bi se svi trgovi i ulice prenamijenili u štekate?”, i dijelio glasačke listiće građanima kako bi osluhnuli njihove komentare i rekacije na navedeno pitanje. Referendum tim je ujedno dijelio i letke s programom Spli`skog krnjevala kako bi se što više građana informiralo i pridružilo šušuru koji se sprema narednih dana za vrijeme Krnjevala.

Referendum tim je službeni  promotor Krnjevalskih aktivnosti a glasačka pitanja je sastavilo Krnjevalsko izborno povjerenstvo. Ovih dana za lijepa vremena ih očekujte na ulicama i trgovima te se direktno informirajte o programu Spli`skog krnjevala putem letaka i naravno glasujte na niz šašavih referendumskih pitanja koja su pripremili! Jer i Vaš glas je bitan!

p.s Nemojte se začuditi ili preplašiti, naš Referendum tim je službeni zastupnik i u načelu s vrstom i opisom posla mora biti neutralan, bez ekspresija i ne smije komunicirati. Zavjet šutnje je bio uvjet zapošljavanja!

U priloženoj galeriji se nalaze fotke, primjerak glasačkog listića i letak s programom Spli`skog krnjevala 2014!