Učenici izradjuju krnjevalske ukrase

Ivana-clanak

Ucenici-1

Ucenici-2

Ucenici-3

U galeriji ispod fotografije Marmontove i Rive nakon ukrašavanja grada zastavicama koje su izradili splitski osnovnoškolci i ostali.

Split je od jutrps osvanuo u novom ruhu, najprometnije šetnice grada Splita od danas ponosno možete gledati ukrašene radovima djece koja su nam na ovaj način prezentirala što za njih znači karneval. Tako je Split postao galerija na otvorenom a ova najduža izložba u gradu besplatna za sve građane! Radovi su rađeni od recikliranih materijala i ostataka papira i tekstila. Šarenilo, veselje, dječja mašta doista je Splitu dalo novu ljepšu dimenziju!

Ovim putem zahvaljujemo svoj djeci, njihovim učiteljiima i učiteljicama – mentorima, ravnateljima i roditeljima na odazivu ovoj akciji čiji je cilj bio uključiti što više djece u sudjelovanje u kreativnom dijelu Spli`skog krnjevala.
Dok elementarne nepogode nisu učinile svoje brzo se svi sputite na Marmontovu i u lipoj šetnjici pogledajte prekrasne šarene i vesele zastavice splitskih osnovnoškolaca, štićenika Centra Juraj Bonaći i djece – članova Kam-HRAMa!